Ny håndkikkert fra Blaser – Primus

0
2964
Blaser Primus

BLASER PRIMUS

Når blir en kikkert brukt så intensivt og under så varierte forhold som på jakt? Å utvikle kikkerter som er skreddersydd for en jegers behov og bruk, det er en rimelig stor utfordring. De entusiastiske jegerne i Blaser-teamet har jobbet med de beste i bransjen og resultatet har blitt en førsteklasses ny jaktkikkert: Blaser Primus!

Jegerne ser ofte ting på en annen måte. Knapt noe annet bruksområde enn jakt krever så mye av et optisk produkt som konstant er i bruk ute i felt. Med flere tiårs erfaring som aktive jegere og kunnskap i å utvikle innovative jaktrifler, har Blaser slått seg sammen med de dyktige ekspertene i German Sports Optics (GSO) for å utvikle kikkerter som lever opp til de spesifikke kravene som defineres av Blaser.

Blaser-Primus-8×30

Blaser har hatt et stort fokus på å gjøre bildet så skarpt og klart som overhodet mulig. En helt ny optisk beregning i kombinasjon med de største linsene for okularet, har gitt en mye raskere fokusering. Dette gir en behagelig visuell opplevelse i alle situasjoner – selv om kikkerten ikke alltid er i en optimal posisjon i forhold til øynene.

Høy lystransmisjon, nøytral fargegjengivelse og strålende bilder med høy kontrast er helt nødvendig for langtrekkende optikk til bruk på jakt. Blasers CCC flerlagsbelegg (Contrast and Colour Corrective Coating) sikrer førsteklasses bildekvalitet under alle lysforhold. Like viktig som den optiske kvaliteten, er beskyttelsen av de ytre linsene. SLP-belegget (Smart Lens Protection) er basert på nanoteknologi og sikrer beskyttelse mot vann og støv. Den sørger også for at vannet renner av og gjør rengjøringen i tillegg enklere.

Den gode optiske kvaliteten kompletteres med en vakker design og kikkerten gir dessuten jegeren en bekvem følelse i hånden. En attraktiv tofarget forsterkning og et knudrete grep på de bevegelige innstillings-knappene gir et godt grep som en setter spesielt pris på under ekstreme værforhold.

En god balanse er like viktig for en kikkert som for en jaktrifle. Tyngdepunktet, som ligger nær okularet – gir alle Blaser Primus kikkertene en optimal balanse som tillater jegeren å studere målet i lengre perioder uten å bli sliten.

Primus_8x42-NY
Primus_8x56-NY

 

 

Annonseplass

LEGG IGJEN ET SVAR

Vær vennlig å skriv din kommentar!
Vær vennlig å skriv navnet ditt her