De Nordiske Jakt & Fiskedagene på Elverum 2016

0
3020

De Nordiske Jakt og Fiskedagene ble i år arrangert for 54. gang på Elverum i Hedmark. Dette tradisjonsrike møtet for friluftsfolk, fiskere og jegere i alle aldre ble som vanlig lagt til den andre langhelgen i august på Norsk Skogmuseeum. I løpet av fire dager var 31 785 personer innom messeområdet.

Årets messeopplevelse i annet halvår på Østlandet ble en stor suksess som vanlig – for både publikum, utstillere og messearrangørene Norsk Skogmuseum og Norges Jeger og Fiskerforbund.

Stirling Station

I tillegg til de vanlige utstillerne som går igjen hvert år hadde messen i år besøk av Stihl Timbersport som avholdt Nordisk mesterskap for skogsarbeidere fra Norge, Sverige og Danmark. Dette ble en spektakulær symfoni av flis, svette og testosteron. Vinneren fikk en plass i VM.    Ellers hadde messen fokus på hva en villmarksmesse vanligvis skal ha. Det er en god blanding av salgstilbud til publikum, opplevelser i messeområdet, samt mange foredrag og seminarer.    Tilbudene til barna var ikke glemt på denne messen. Her var det både dyr, skyting, natursti, ridning, fluekasting, snekring av hytter mm.

De voksne kunne ellers glede seg over tradisjonsrik mat, smaksprøver i forskjellige varianter, knivsmedkunst, tredreiing, fluebindertorg, gevirmålinger og fremvisninger i alle varianter, samt mye mer.    Dette er en tradisjonsrik messe og mange besøkende legger siste helg av ferien til Elverum. I l sentrum av byen er det vanligvis både Festspill og Elverums- dager med handel, musikk, dans og opplevelser.    Været i år var av vekslende karakter med litt regn, en del sol og middels bra temperaturer. Besøket på messen var et par tusen under fjorårets tall, men fortsatt fantastisk høyt i en sviktende messeutvikling.

Flotte messedager i august.
Annonseplass

LEGG IGJEN ET SVAR

Vær vennlig å skriv din kommentar!
Vær vennlig å skriv navnet ditt her