Blaser har utviklet sin egen lyddemper – spesielt laget for jegeren og deres spesielle behov. Blasers lidenskap i å stadig gjøre utstyret bedre og ligge helt i tet har ført til denne nye lyddemperen – utviklet og produsert eksklusivt for Blaser.

Tilrettelagt av Morten brekke Foto: Blaser

Lavprofil design
Blasers nye lyddemper Blaser Moderator har en såkalt lavprofil design og det betyr at bruk av åpne sikter på riflen ikke skal by på noe problem. Blaser mener selv de også har fått redusert munningsmellen og dempet rekylen på denne demperen. To faktorer som de håper skal bidra til et bedre skuddresultat hos skytteren.

Med denne kompakte demperen, spesielt laget for Blaser-riflene – kan jegeren oppleve fordelen med et produkt designet av Blaser og med det samme høye kvalitetsnivået som riflene selv.

Forhånds-/etterbestilling
Nå kan du bestille en R8, R93 eller K95 (gjelder ikke på Stutzen og rif-ler med åttekantede løp) og få den tilpasset med de riktige gjengene for en Moderator – før du får riflen levert. Er du allerede eier av en R8, R93 eller en K95, så er ikke dette noe problem. Du kan få utført dette i ettertid også. I hvert tilfelle kan det åpne siktet flyttes bakover eller fjernes helt. Det følger også med et endestykke du skrur på når du skal bruke riflen uten demper.

Lav vekt
Med en vekt på bare 325 gram, så er Blaser Moderator en av de letteste demperne på markedet. En spesiell aluminiumslegering i kombinasjon med titan, garanterer et solid og slitesterkt produkt.

Forandring i kulebanen
Som med alle nye tilpasninger av lyddemper, så vil også kulebanen i Blaser-riflen din forandre seg en smule. Test ut dette før du får lyddemperen installert og testskyt med demperen montert – for å se forskjellen i prosjektilets bane.

Blaser Moderator kan også benyttes på andre løp, så lenge den har samme kaliber eller mindre – samt samme oppsett med gjenger. Husk at den beste lyddempningen får du når du benytter en lyddemper som matcher kaliberet til det løpet du bruker.

Blaser Moderator forventes å være hos din forhandler etter slutten av november 2016.

Blaser CompAction
Magasinet på R8 ligger rett under avtrekkeren, som gjør riflen kortere enn tradisjonelle bolt-rifler med samme lengde på løpet.

Les mer på www.blaser.de/moderator

Annonseplass

LEGG IGJEN ET SVAR

Vær vennlig å skriv din kommentar!
Vær vennlig å skriv navnet ditt her